معرفی پژوهشکده
درباره پژوهشکده بیشتر بدانید
پژوهشکده رنگ و پلیمر

پس از تاسیس پژوهشگاه رنگ به همت آقای دکتر علی اصغر صباغ الوانی در سال 1376، ایشان بر آن شدند تا با نظر مثبت آقای دکتر علیرضا رهایی، ریاست وقت دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با هدف ارتباط نزدیکتر با فضای صنعتی یک پژوهشکده تخصصی در حوزه مهندسی رنگ و پلیمر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی نمایند. سرانجام این پژوهشکده به منظور پاسخگویی به نیازهای صنعت رنگ و پلیمر کشور در سال 1383 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بعنوان دانشگاه پیشرو در این رشته راه اندازی گردید. پژوهشکده رنگ و پلیمر بعد از گذشت بیش از دو دهه فعالیت، در حال حاضر بعنوان یکی از مراجع تخصصی مهندسی رنگ و پلیمر در کشور مشغول به فعالیت می باشد.

این پژوهشکده علاوه بر پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به پشتوانه فضای تحقیقاتی مناسب، آزمایشگاه های مجهز و نیز نیروی انسانی متخصص با بسیاری از موسسات، نهادها و شرکت های فعال در حوزه مهندسی رنگ و پلیمر در کشور همکاری داشته و همواره تلاش نموده است تا بعنوان یک مرکز تخصصی نیازهای موجود در صنعت کشور را پوشش داده و در راستای بهبود وضعیت موجود بکوشد.

در حال حاضر ریاست پژوهشکده رنگ و پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر عهده آقای دکتر علی اصغر صباغ الوانی می باشد.